De Brug    De Brug Op Weg                               
                

 


BOEKENLIJST
Naar boeken bestellen

111


100104
101


102103

105
106
107108

110
Misdaad en Wraak
Inzicht en Wijsheid.

Dit is het verhaal van een gewoon, goed mens die door geweld van buitenaf zelf ook tot geweld overgaat. En vanuit die wroeging en de wil tot inkeer worstelend de weg omhoog gaat. De weg die leidt naar inzicht en wijsheid.
geïnspireerd door Jozef

CIRKELGANG.
Een verhaal van uitsluiting en vervolging in vroegere tijden, van alle tijden
geïnspireerd door Jozef                                    Voor recensies lees hier

DE ONTDEKKINGSREIS. De " Ontdekkingsreis" beschrijft de tocht die Wu-Yi, een Chinese vrouw, in vroegere tijden onderneemt op zoek naar oude geschriften en wijsheden.
De reis leidt naar India, Kasjmir, Ladakh, Tibet en uiteindelijk terug naar haar geboorteland.
Speciale metgezellen, bijzondere ontmoetingen en gebeurtenissen kleuren haar tocht die leidt tot inzicht en levenswijsheid.
geïnspireerd door Jozef                                    

LICHTSTRALEN. Over de betekenis van Kerstmis. Een bundeling van Kerstbrugjes vanaf 1987 t/m 2014.

LICHTPUNTEN. Ondersteuning voor de dag. Deze uitgave bevat 39 spreuken, doorgegeven door Jozef, die als gedachten voor de dag gebruikt kunnen worden.

PARELS OP DE WEG "van Hogerhand". Wijsheden en aanwijzingen, uitgestrooid om de mens te helpen bij het begrijpen en ontwikkelen van zichzelf. Met simpele, korte leringen wordt de weg aangewezen in een boekje dat vanuit Gene Zijde tot ons mocht komen. 66 "Parels" met trefwoordenlijst.

HET LEVEN VAN ECHN-ATON en Zijn blijvende invloed op de wereld, geïnspireerd door LORD AAHNAHTAH. In dit geschrift wordt beschreven hoe Echn-Aton zijn gehele leven bedreigd wordt door het kwaad en ogenschijnlijk wordt verslagen. Duidelijk wordt gemaakt hoe dit kwaad slechts schijnbaar overwint. In werkelijkheid heeft deze Adept een stad gesticht, gegrondvest in de geestelijke wereld, die de eeuwen zal trotseren. De warmte, de elektriciteit en het magnetisme van deze stad straalt uit over alle werelden en trekt velen tot zich.

DE RIDDERS VAN DE RONDE TAFEL, geleid door Koning Arthur en het Zwaard ESCABURRE, geïnspireerd door Lord KAHANAH. Dit geschrift voert u naar de tijd van Koning Arthur. Vanuit een verrassend gezichtspunt wordt inzicht gegeven in menselijke drijfveren en goddelijke Doelstellingen.

LEVEN NA HET CONCENTRATIEKAMP, over en door twee vrouwen uit het verzet.
Hierin vertelt Titia over haar herstel aan Gene Zijde na haar aardse dood in de gaskamer van Ravensbrück. Zij beschrijft haar omgeving, haar ontwikkeling en haar taak aan Gene Zijde. Voorts geeft zij een duidelijke uitleg over de rechtvaardigheid van God t.a.v. de mensonwaardige wreedheden die begaan zijn in de concentratiekampen.

UW DODEN LEVEN, een verzameling getuigenissen over het leven na de dood. Zeven overledenen - twee zeer jong gestorvenen en vijf volwassenen - vertellen over hun ervaringen. Een mooi en helder geschreven werkje voor hen die graag wat inzicht willen verwerven in hun toekomst.

WOORDEN VAN BEMOEDIGING VANUIT DE GEEST
Spreuken voor dagelijkse meditatie.
Naar boeken bestellen

  136 blz.
Paperback
€ 15,00
incl. portokosten200 blz.
Paperback
€ 15,00

205 blz.
Paperback
€ 15,00


40 blz. A5
€ 7,00

42 blz. A5
€ 7,00


72 blz. A5
€ 8,00
44 blz. A4
€ 8,0040 blz. A4
€ 8,0014 blz. A4
€ 5,00


15 blz. A4
€ 5,00
36 blz. A5
€ 7,00